FL Series

Belépő modell az automaták világába.

Az eXpedySTORE FL sorozat modelljei egyszerűen és zökkenőmentesen integrálhatóak a gyógyszertárak napi munkafolyamataiba, használatukkal a raktárkészlet ca. 85%-a automatizálható.

A legnagyobb hatékonyság, a legkisebb befektetéssel...

Profitáljon Ön is egy automatával!

Mindazoknak, akik már régóta szerették volna a gyógyszertár raktárkészletét automatizálni, de túl kis hellyel rendelkeznek egy nagy robotizált rendszer számára, jó hírrel szolgálhatunk: az eXpedySTORE FL modelljei rendkívül helytakarékosak, továbbá ár-érték arányukat tekintve valamennyi gyógyszertár számára az első lépcsőfokot jelenthetik az automatizálás irányába.


A modell sorozat legnagyobb előnye, hogy alkalmazásával a raktárhelyiség alapterülete jelentős mértékben csökkenthető, értékes helyet nyerve ezzel betegforgalom szempontjából sokkal fontosabb officina számára. A leggyorsabban forgó és a legnagyobb készletű cikkek esetében a leglényegesebb szempont, hogy a betárolásuk és kiadásuk minél kevesebb ideig tartson. Miközben a robotkar a háttérben gyorsan, precízen összekészíti és karnyújtásnyira továbbítja a megárazott készítményeket, sokkal több idő jut a beteggondozásra. Ugye milyen jól hangzik?

 

Az automatizált megoldás akkor a legjobb, ha minden részletében illeszkedik a gyógyszertár egyedi igényeihez.

 

A robotizált raktárrendszer munkába állítása jelentős lépés a gyógyszertár életében. Az FL sorozat modelljei a legkisebb alapterületű gyógyszertárba is nagyobb átalakítás, átépítés nélkül telepíthetőek, a kompakt kialakításnak köszönhetően akár már 2 négyzetméteren. Felépítésének és kis helyigényének köszönhetően az eXpedySTORE automaták legegyszerűbben a hátsó tára mögé helyezhetők el, lerövidítve ezzel a gyógyszerkiadás útját, meggyorsítva annak sebességét és feleslegessé téve a költséges szállítórendszerek használatát.

Tervezéskor a legfontosabb szempont, hogy az automata és a tára közti távolság a lehető legrövidebb legyen, ezzel biztosítva valamennyi officinai munkaállomás leggyorsabb elérését. A különböző magasságból kiinduló egyszerű csúszdarendszer alkalmazásával a kért készítmények karnyújtásnyira érkeznek meg az officinai kiadókhoz. Oldalanként akár 10-10 kiadónyílás is illeszthető a géphez. Az eXpedySTORE FL sorozat modelljei egyszerűen és zökkenőmentesen integrálhatóak a gyógyszertárak napi munkafolyamataiba, innovatív megjelenésükkel, továbbá széles szín- és anyagválasztékukkal tökéletesen illeszkednek gyógyszertára arculatához. Akár időt szeretne megtakarítani, akár helyet szeretne felszabadítani, az FL sorozattal a legkülönbözőbb igényhez is tudunk megfelelő megoldással szolgálni.

 

Minden gyógyszert karnyújtásnyira.

A legoptimálisabb raktározás érdekében a készletet négy kategória szerint csoportosítjuk.

 1. A raktár központi eleme maga az automata, ahol elsősorban azokat a gyorsan forgó, nagy készletű receptköteles (RX) gyógyszereket érdemes tárolni, melyek a kiadott gyógyszermennyiség közel 80%-át adják.
 2. A fogyás szerinti TOP10 terméket, a leggyorsabb kiadás érdekében az officinai munkaállomások bútorzatába épített, ún. "Kapkodó"-ban tároljuk.
 3. Az recept nélkül kapható (OTC) cikkeket a forgalom növelése érdekében célszerű az officina legértékesebb felületére, a hátsó táraszekrényre elhelyezni.
 4. A lassabban fogyó, ill. a kis készlettel rendelkező készítmények elhelyezésére a hátsó táraszekrény alsó fiókrendszere a legalkalmasabb

 

Kérje segítségünket, javaslatainkat a beépítési lehetőségekkel kapcsolatban!

 • Az FL-sorozat modelljei a gyógyszerraktározás és kiadás folyamatait egyszerűbbé, hatékonyabbá és gyorsabbá teszik.
 • Az mozgatható érintőképernyő és szkenner segítségével a kezelőfelület bárki számára optimálisan beállítható.
 • A felhasználóbarát magyar nyelvű szoftver egyszerű kezelhetőséget garantál.
  Valamennyi gyógyszertári rendszerhez illeszthető.
 • A beérkezett áru átvétele és feltöltése egy időben az automata közvetlen közelében lehetséges, így jelentős idő és energia takarítható meg.
 • A LED pozicionáló rendszernek köszönhetően a gyógyszerek betárolása egyszerű, gyors és pontos.
 • Áramszünet? Nem probléma! Bármilyen üzemzavar esetén valamennyi elraktározott gyógyszer egyszerűen, manuálisan is kikereshető és kiadható.

 

Az eXpedySTORE FL-Sorozat
A legkisebb helyen,
a leghatékonyabban,
a leggyorsabban..

 

Paraméterek

Típusok FL600 FL900 FL1300
Méretek
Szélesség: (mm) 1.890 2.390 3.390
Mélység: (mm) 1.250 1.290 1.380
Magasság: (mm) 2.460 2.460 2.460
Kapacitás
Csatornák hossza: (mm) 850 900 900
Csatornák száma: (db) 600 900 1.300
Max dobozszám: (db) ~4.900 ~7.500 ~11.200
Dobozméretek
Min (Sz,M,H) 20 x 10 x 40 (mm)
Max (Sz,M,H) 110 x 60 x 250 (mm)
Opciók
Manipulátor (db) 2 2 2
Egyszerre kiadható dobozok (db) 3 3 3
Kamera 0 1 1
Hálózat
230VAC 1fázis 50Hz

 

Galéria

Elérhetőség

MediFlyer Kft.
 • Székhely:

  H-1139 Budapest, Forgách u. 19.

 • Postacím:

  H-1035 Budapest, Szentendrei út 2/a

 • Telefon:

  +36.30.641.8093

 • Telefon:

  +36.20.333.2595

 • E-mail:

 • Facebook:

  /patikai.robotok

Kapcsolat

Sending...