AUT Series

Határtalan lehetőségek

Gyógyszertárát az eXpedySTORE Aut robotok segítségével még gazdaságosabbá, hatékonyabbá és dinamikusabbá teheti. Felépítésének köszönhetően a rendszer a legnagyobb rugalmasságot biztosítja Önnek a méretekben, tárolásban, kiadásban.

A patika teljes raktárkészlete karnyújtásnyi távolságban

 

Gyors. Pontos. Intelligens.

Az Aut modellek legfőbb jellemzője: szabályozottabb és összehangoltabb munkafolyamatok a gyógyszerek betárazásától kezdve, a raktározáson át egészen a kiadásig. 

Új perspektívában az officina

A különböző méretnagyságok lehetővé teszik, hogy az Ön patikájának is személyre szabott megjelenést kölcsönözzön. Felépítésének köszönhetően a rendszer a legnagyobb rugalmasságot biztosítja Önnek a méretezésben, tárolásban, gyógyszertára egyedi igényeihez maximálisan igazodva. Elképzeléseinek csak gyógyszertára adottságai szabhatnak határt.

Opcionálisan 2 robotkarral is rendelhető. A teljes tárfelületen mindkét robotkar egymástól függetlenül dolgozik, ezáltal közel felére csökkentve a be- ill. kitárolások ciklusidejét. Mindkét robotkar képes a másik funkcióját teljes körűen átvenni anélkül, hogy ebből bármilyen fennakadás lenne az officinában. 

 

Optimális helykihasználás


A precíz gyógyszerelhelyezésnek köszönhetően minden egyes doboznak a lehető legkisebb, legoptimálisabb szabad helyre kell kerülnie, a tárfelület legkisebb rendelkezésre álló réseit is kihasználva. Ennek köszönhetően méterenként átlagosan ca. 2000 doboz tárolására nyílik lehetőség, értékes helyet nyerve ezzel a betegforgalom szempontjából sokkal fontosabb officina számára. 
A beérkezett áru átvétele és feltöltése egy időben az automata közvetlen közelében lehetséges, így jelentős idő és felesleges energia takarítható meg. A betárolás ideje alatt érkező officinai kérések minden esetben elsőbbséget élveznek valamennyi egyéb munkafázissal szemben annak érdekében, hogy megakadályozzuk a tára előtti hosszú, kígyózó sorok kialakulását. Elhelyezéstől függően az alapgépekhez két különböző betárolási lehetőség illeszthető.

A gép hosszanti oldalán elhelyezett zsilip-rendszer segítségével 1-1 azonos méretű, egymástól független tárfelületen rövid idő alatt, nagyszámú gyógyszeres doboz raktározható el. Amíg a robot az elpakolást végzi, az alatt a másik rendelkezésre álló tárfelület szabadon tölthető.

A frontoldali elhelyezés esetén a betárolószalagos betöltés lehetővé teszi a gyógyszerek folyamatos feltöltését. Az automatikus dobozméret meghatározását követően a betárolt készítmény a betárolószalagról a belső összehangolt folyamatoknak köszönhetően a legoptimálisabb helyre kerül.

 

Az Ön számára is megvan a megfelelő megoldásunk

 • Akár 20.000 különböző doboz kezelésére alkalmas berendezés a betárolástól a raktárazáson át egészen a kiadásig, lejárati idő kezeléssel és felhasználó azonosítással.
 • A teljesen automatizált működés sokkal szabadabb mozgásteret biztosít a hogy Ön csak a gyógyszerészi feladatokkal foglalkozhasson.
 • Széleskörű beépítési lehetőségek.
 • A raktárkészlet összetétele a legrugalmasabb keretek között kezelhető.
 • A nagy készlettel tartott cikkeket és a lassabban forgó kis készletű gyógyszereket is egyaránt könnyen és teljesen automatikusan, a legnagyobb biztonságban tárolja úgy, hogy mindeközben valamennyi doboz másodpercek alatt hozzáférhető.
 • Intelligens megoldásainknak köszönhetően Ön mindig a legkorszerűbb technológiával dolgozhat.
 • Bármilyen üzemzavar esetén valamennyi elraktározott gyógyszer egyszerűen, manuálisan is kikereshető és kiadható.
 
Paraméterek
Hosszúság: (mm) 3.400 - 10.000
Szélesség: (mm) 1.300 - 1.550
Magasság: (mm) 2.400 - 3500
Üvegpolc mélység: (mm) 370
Betárolási idő (átl. db/óra) 300
Kirárolási idő (átl. db/óra) 480
Doboz méret min. (mm) 20 x 10 x 60
Doboz méret max. (mm) 110 x 60 x 250
Hang (db) <55
Súly nettó (kg/nm2) 300

Galéria

Elérhetőség

MediFlyer Kft.
 • Székhely:

  H-1139 Budapest, Forgách u. 19.

 • Postacím:

  H-1035 Budapest, Szentendrei út 2/a

 • Telefon:

  +36.30.641.8093

 • Telefon:

  +36.20.333.2595

 • E-mail:

 • Facebook:

  /patikai.robotok

Kapcsolat

Sending...